B&B BESCHRIJVING

Onze B&B kamer is sfeervol ingericht en voorzien van comfortabele bedden. U heeft een privé ingang met garderobe en beschikt over een ruime badkamer met inloopdouche. De kamer is geschikt voor twee personen. De bedden kunnen desgewenst door ons voor u uit elkaar geschoven worden. In de zithoek kunt u genieten van de koffie en thee, die u zelf kunt maken op de kamer. Het klimaat in de kamer is te beïnvloeden door middel van de airconditioning, die naast een aangename koelte op warme dagen ook voor extra verwarming op koude dagen kan zorgen. De perfecte start om al het moois van de Veluwe te gaan ontdekken. Bekijk op de pagina 'activiteiten' de talrijke mogelijkheden in de nabije omgeving.

FACILITEITEN

EIGEN INGANG

Onze B&B kamer beschikt over een eigen ingang op de begane grond.

PARKEREN

U parkeert op eigen afgesloten terrein.

BOXSPRING BEDDEN

Twee eenpersoonsbedden met de mogelijkheid deze uit elkaar te schuiven.

BADKAMER

Uw badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, handdoekradiator, badmeubel en verwarmde spiegel.

KLIMAATBEHEERSING

De vloerverwarming zorgt voor een aangename sfeer. U kunt de kamer koelen of extra verwarmen met de aanwezige airconditioning.

WIFI

Voor onze gasten is er een beveiligde verbinding beschikbaar.

OPENBAAR VERVOER

Op vijf minuten loopafstand bevindt zich een busverbinding naar o.a. Ede, Barneveld, Apeldoorn, Arnhem en park De Hoge Veluwe.

GEWELDIGE NATUUR

De Veluwe is een groot natuurpark. U loopt er zo naar toe. Wandelen, fietsen, paardrijden en mountainbiken zijn geliefde activiteiten.

KOMT U BINNENKORT GENIETEN?

KAMERPRIJS

- prijs per nacht (maximaal twee personen) inclusief ontbijt - - bij een boeking van opeenvolgende nachten daalt het nachttarief - - bij het opvragen van de beschikbaarheid op onze reserveringspagina wordt de totaalprijs getoond -

KAMERPRIJS
inclusief ontbijt
€ 95,00 /per nacht
  • Eigen badkamer
  • Airconditioning
  • Top kwaliteit bedden
  • Linnengoed en badhanddoeken
  • Smart tv en Wifi

VRAGEN?